Logo hjemmeside

Opsætning af MoveApp

Tilpas firmaoplysninger

Når I opretter jeres konto på MoveApp skal I gennem to korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I opsætter jeres firma i MoveApp.

Tilpas jeres PDF-tekster

For at jeres fakturaer indeholder de korrekte informationer skal I igennem tre korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I tilpasser jeres PDF-tekster i MoveApp. 

Tilpas jeres e-mail tekster og dokumenter

For at jeres e-mail og dokumenter indeholder de korrekte informationer skal I igennem fire korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I opsætter jeres e-mail og dokument tekster i MoveApp.

Opret jeres udstyr og roller

For at I har det korrekte overblik over jeres udstyr og roller skal I igennem tre korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I opsætter jeres udstyr og roller i MoveApp.

Opret jeres ydelser

For at I har det korrekte overblik over jeres ydelser skal I igennem tre korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I opsætter jeres ydelser i MoveApp.

Opret jeres team

For at I har det korrekte overblik over jeres ledere og medarbejdere skal I igennem tre korte trin. Læs eller se videoen, og lær hvordan I opsætter jeres ledere og medarbejdere i MoveApp.