Logo hjemmeside

Funktioner for dig, der bruger MoveApp på smartphone

Når du er på farten har du brug for funktioner, der let og hurtigt understøtter dine mobile behov. Derfor er MoveApp udviklet til din smartphone. Læs med nedenfor og lær hvad app'en giver dig af smarte funktioner.

Overblik over dagens opgaver

Når en medarbejder åbner MoveApp på sin smartphone kan han se hvilke flytninger der er planlagt for ham, og hvilken rolle han har i den forbindelse. Dagens opgaver vises overskueligt i en liste og hvis der er flere samme dag kan man stryge sig igennem listen.

Ved klik på en opgave i listen vises alle detaljer, som man kan have brug for. Det er f.eks. fra-, via- og til-adresse, navn og telefonnummer på kontaktperson m.m.

Følg med i opgaverne fra kontoret

Når medarbejderen klikker ‘Start’ på en opgave, så kan du på kontoret følge med i flytningens forløb. I kalenderen kan du for eksempel se, at medarbejderen er fremme på adressen og har påbegyndt arbejdet. Yderligere kan du se hvornår medarbejderen har klikket ‘Stop’ på sin app og dermed har løst opgaven. 

Kørevejledning direkte i MoveApp​

Når medarbejderen er inde på opgaven i app’en kan han vælge kørevejledning, og få den vist i Google Maps eller Apple Kort.

Medarbejderen behøver derfor ikke indtaste eller kopiere adressen, for den overføres direkte fra MoveApp til kort app’en.

Automatisk generering af timesedler​

I MoveApp oprettes medarbejdernes timesedler automatisk, hvis I vælger at bruge timesedler. Kontoret ser timeregistreringerne direkte i MoveApp når medarbejderen trykker ‘Stop’ på en opgave.

På kontoret kan man se og redigere timesedlerne efter behov, og der er også mulighed for at eksportere timesedlerne og bruge dem f.eks. i et lønsystem.

Fotoregistrering i app'en​​

Hvis der er et problem med eller en skade på en genstand I skal flytte, så tag et billede, eller en video i MoveApp. Det registreres og gemmes automatisk på opgaven.

Billeder og video kan også bruges til at dokumentere, at flytningen er færdiggjort ordentligt.

Ring eller send en SMS​ til kunden​

Medarbejderen kan sende en SMS eller ringe til kunden uden at skulle åbne andre programmer. Så kan medarbejderen let give kunden besked om evt. forsinkelser eller andre vigtige oplysninger.

Kunden kan kvittere for opgaven​​​​

I MoveApp kan I få kundens underskrift når opgaven er vel udført.

Denne funktion kan også bruges, når I leverer emballage og flyttekasser til kunden.

MoveApp på smartphone

Du kan sagtens bruge MoveApp til planlægningen i virksomheden uden at bruge den smartphone. App’en er et ‘gratis’ redskab for alle medarbejdere i håndterer i systemet, så hvorfor ikke reducere antallet af telefonsamtaler, SMS’er og misforståelser?