Logo hjemmeside

Sikkerhed i MoveApp

For flyttevirksomheder der anvender MoveApp er sikkerheden afgørende. 

  • Sikkerheden for at andre ikke kan få adgang til dine informationer
  • Driftsikkerheden: At MoveApp er oppe og tilgængelig
  • Sikkerhed mod at miste sine data
 

MoveApp ligger hos en af Danmarks største og mest anerkendte cloud udbydere. Hos Team Blue der også ejer Scannet, cloud.dk og mange andre. MoveApp ligger selvfølgelig i den professionelle erhvervshosting under Team Blue, Curanet.

Det betyder at den primære drift, sikkerhed og backup er håndteret stærkt helt fra bunden.

MoveApp har dertil et ekstra lag af sikkerhed. Hver nat sendes en samlet kopi af den enkelte flyttevirksomheds MoveApp afsted til en helt anden virksomhed, backup112, som er helt fysisk og virksomhedsuafhængigt af Team Blue. Det vil sige at alt findes to helt separate steder.

SSL krypteret forbindelse
Alle forbindelser til og fra serveren er krypteret med SSL og med gyldigt certifikat. Det sikrer at informationerne ikke kan opfanges af andre under transmission over internettet.

Dertil er serveren selvfølgelig beskyttet af en altid opdateret FireWall.

Sikkerheden på MoveApp er helt i top.

 

ISAE 3402 erklæringer

Vi har valgt leverandører der har styr på både teknik og formaliteter. Herunder at de har de pligtige kontroller og godkendelser på plads. Herunder ISAE 3402 revisionskontrollen.

 

Din MoveApp er DIN!

Nogle netløsninger blander de forskellige kunders data sammen i en database – i MoveApp er der fuldstændig separate databaser. Din MoveApp oprettes når du får adgang til den.

Det betyder at der ikke er nogen som helst mulighed for at andre får dine kunder og flytninger at se, hvis du ikke selv giver dem adgang. Det gælder også for brugen af fx e-conomic og lignende løsning. Alt er maksimalt sikret.

 

Hvad betyder dette?

Vores valg af seriøse leverandører af cloud servere og separat sikkerhed og backupløsning betyder at der er superhøj driftsikkerhed og sikkerhed mod tab af data og mod uvedkommende adgang.

Kontakt os på support@moveapp.dk eller ring til os hvis du godt vil høre mere eller have mere information om sikkerheden.